Nienke van der Burgt

Nienke van der Burgt
Nienke is ons team komen versterken sinds oktober 2017. Nienke heeft veel ervaring opgedaan binnen jeugdzorg als pedagoog. Nienke is zoals je dat noemt een natuurtalent. Ze heeft het gewoon. Haar laatste werkgever was Cardea. Nienke was vooral ervaren met groepsgerichte behandeling bij kinderen met autisme.

Nienke over zichzelf
Geborgenheid & veiligheid zijn in de basis nodig om het vertrouwen te krijgen de wereld te kunnen ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Dit is waar bij het Sensum de basis ligt en wat voor mij zo prettig werkt. Een band opbouwen met het kind en vervolgens kijken waar de krachten liggen bij hen en hun omgeving. De uitdaging om deze krachten verder uit te bouwen is een grote drijfveer in mijn werk.
Waar ik voor ga is werken op een manier waarbij plezier centraal staat! Plezier voor de kinderen, maar ook plezier in mijn werk.
De volle aandacht en hulp kunnen bieden aan kinderen is waar ik nu bij het Sensum eindelijk aan toe kom! Dat is zo waardevol; het stimuleren en zien groeien van de ontwikkeling van de kinderen.”

Opleiding Nienke
HBO Pedagogiek
SKJ geregistreerd