Het verhaal van Finn

Onze zoon Finn kwam bij Sensum toen hij 4 jaar oud was. Daarvoor hadden we een lange periode achter de rug waarbij hij niet op zijn plek was op een reguliere opvang, met alle stress en onrust die daarmee gepaard gaat. 

Vanaf de introductie tot aan het afscheid hebben wij een goed gevoel gehad bij Sensum. De trainers zijn kundig, liefdevol en geven je het gevoel dat ze jouw kind echt willen (en ook kunnen) helpen. Daarnaast tonen ze al snel aan dat ze jouw kind ook echt begrijpen. Dit is zeer belangrijk, omdat wij daarvoor uit een situatie kwamen waarbij de opvang hem juist niet begrepen. Nog een fijn punt is dat er veel afstemming is en dat er trainingen worden verzorgd, waardoor je als ouder ook ‘groeit’. Wij hebben Finn dus altijd met een gerust hart kunnen overdragen aan Sensum. 

Inmiddels zijn we drie jaar verder en is Finn uitgestroomd naar een nieuwe school. Ook de overgang naar de nieuwe school verliep zeer zorgvuldig, met een gedegen overgangstraject met veel begeleiding (in de nieuwe klas) en afstemming met ons en de nieuwe school. Finn draait succesvol mee op de nieuwe school, en ik weet zeker dat dit dat zonder de begeleiding van Sensum in de voorbije drie jaar en gedurende het overgangstraject niet was gelukt.

In de afgelopen 3 jaar hebben wij onze zoon op alle vlakken een enorme ontwikkeling zien doormaken wat maakt dat wij ons een stuk minder ongerust over de toekomst maken en dat Finn een gelukkiger en weerbaarder kind is. En dat is iets wat we iedere ouder gunnen. Mocht je dus een plekje zoeken voor jouw kind, dan kun je met een gerust hart voor Sensum kiezen. 

Wij hebben er geen seconde spijt van gehad.

Ouders van Finn